Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - plamena_ivanova

Страници: [1]
1
Ако ви предстои абитуриентски бал и търсите стилни и ефектни покани за бал в розово, тук можете да намерите предложения.

Долу можете да разгледате снимки на покани за абитуриентски бал в розово от онлайн магазин Покани Лукс. Имайте в предвид, че ако ви хареса модела на някоя покана, но искате да е в друг цвят, можете да поискате да бъде в желания от вас цвят- поканите са поръчкови и се изработват специално за вас.
Ако снимките, които видите долу ви допаднат, тук можете да намерите всички техни предложения за покани за бал: Покани за бал от PokaniLux


2
Ако ви предстои абитуриентски бал и търсите стилни и ефектни покани за бал в лилаво, тук можете да намерите предложения.

Долу можете да разгледате снимки на покани за абитуриентски бал в лилаво от онлайн магазин Покани Лукс. Имайте в предвид, че ако ви хареса модела на някоя покана, но искате да е в друг цвят, можете да поискате да бъде в желания от вас цвят- поканите са поръчкови и се изработват специално за вас.
Ако снимките, които видите долу ви допаднат, тук можете да намерите всички техни предложения за покани за бал: Покани за бал от PokaniLux


3
Ако ви предстои абитуриентски бал и търсите стилни и ефектни покани за бал в златно, тук можете да намерите предложения.

Долу можете да разгледате снимки на покани за абитуриентски бал в златно от онлайн магазин Покани Лукс. Имайте в предвид, че ако ви хареса модела на някоя покана, но искате да е в друг цвят, можете да поискате да бъде в желания от вас цвят- поканите са поръчкови и се изработват специално за вас.
Ако снимките, които видите долу ви допаднат, тук можете да намерите всички техни предложения за покани за бал: Покани за бал от PokaniLux


 

4
Букетите с изкуствени цветя са подходящи както за студените зимни сватби, така и за горещите летни дни, когато естествените цветя просто не запазват красивата си свежест до края на празничния ден. Те могат да са в много по-ярки цветове от букетите с естествени цветя и можете да ги запазите като красив спомен след сватбата, на който години наред да се радвате.
Долу ще видите снимки на сватбени букети с изкуствени цветя и кристали. Те се изработват в момента на поръчката, специално за вас- затова можете да поискате да бъдат изработени в различен цвят, с различна украса, различен брой кристали и цветя. Под снимките ще намерите линк към магазина, в който се предлагат

Всички предложения за сватбени букети с изкуствени цветя и кристали можете да намерите в онлайн сватбен магазин CharmyBride: Булчински букети с изкуствени цветя и кристали

6
Дизайнерското студио Magic-M-Art представя своите най-нови и най-търсени модели сватбени покани за сезона 2017
Всеки модел сватбена покана се изработва в момента на поръчката и може да бъде в различни цветове.

 
Сватбена покана в розово и сиво

 
Сватбена покана в сребърно
Сватбена покана в тъмен тюркоаз

 
Сватбена покана с пеперудки в бяло
Сватбена покана с пеперудки в розово

 
Сватбена покана в тъмно златно
Сватбена покана в светло лилаво

 
 
 

Можете да разгледате всеки от моделите горе, както и много други на този линк: Сватбени покани

7
Здравей, Стефи.  :)
Аз лично бих ти препоръчала да погледнеш магазина на AbsoluteRose . Там правят по поръчка много красиви бижута за коса, в цветове по твое желание.

8
Сватба по цвят / Сватба в синьо
« -: Февруари 03, 2017, 06:18:52 am »
Ако сте решили да си направите сватба в синьо или просто ви е любопитно как би изглеждал този цвят, това е правилната тема за вас. Тук ще ви дадем идеи за всичко необходимо за вашата сватба

Сватбени покани в синьо
Ужасно красиви лазерно рязяни покани за сватбаСватбени подаръчета за гости в синьо
Защо вместо досадните сувенири които всички изхвърлят не подарите на гостите си истински спомен- шишенце с полу-скъпоценни камъни, които носят в дома своя късмет.


Сватбени кутии за пари и пожелания в синьо
Красиви кутии за сватбения прием, в които гостите могат да пуснат своите пожелания или парични подаръци.Сватбени книги за пожелания в синьо
Книги, в които гостите могат да запишат своите пожелания. Могат да бъдат използвани и като сватбен фотоалбумБулчински букети в синьо
Красиви сватбени букети, които можете да поръчате по ваша идея с най-различни комбинации от висококачествени кристали, изкуствени цветя и брошки


Жартиери за булката в синьо
Нежни жартиери, които се правят точно по ваш размер и могат да бъдат украсени по ваше желание с красиви панделки, кристали и дантелиУкраси за чаши в синьо
Украси за чаши- малко, но ужасно красиво допълнение към вашата сватбаСватбени бутониери в синьо
Стилни бутониери за младоженеца и кума


Красиви сватбени бижута в синьо
Бутикови сватбени бижута, изработени с висококачествени кристали и перли


Сватбени късметчета в синьо
Късметчета за сватба с ориз и стотинка. Късметчетата са това, което се раздава или хвърля пред младоженците при излизането им от обредния дом и църкватаВсички тези предложения, както и още много можете да разгледате тук: Сватба в синьо

9


10. Спестява време-
Планирането на сватби отнема огромно количество време. Често нормалната двойка прекарва близо 200 часа планирайки специалния си ден.
Наемането на сватбен агент би ви спестило време и енергия проучвайки продавачи и грижейки се за наистина многото малки детайли, които ще направят сватбата ви изумителна.

9. Спестява пари-
Сватбите могат да бъдат ужасно скъпи. Само че наемането на сватбен агент би ви спестило доста пари.
Тъй като сватбените агенти осигуряват толкова много бизнес на продавачи, често им се дават отстъпки, заради които в крайна сметка ще похарчите по-малко.
Агентите са добре подготвени да помагат на двойките да определят бюджет и да се придържат към него.

8. Спасява връзки-
Сватбите могат да са много стресиращи.
Стреса често води до много спорове между двойки, както и с семейството и приятели. Сватбените агенти са били в подобни ситуации отново и отново и знаят как да избягват такива проблеми още преди да започнат.
Помнете, не е лоша идея все пак да имате добро отношение с майка си и след сватбата!

7. Осигурява, че мечтите стават реалност-
Повечето хора са си мечтали за сватбения си ден целия си живот. Сватбените агенти работят за двойката и осигуряват това, че всичките им желания са изпълнени (и често надминати)!

6. Предлага съвети-
Сватбените агенти са планирали безброй много сватби и знаят точно какво работи и какво не.
Също така са добре осведомени за сватбения етикет. Също така агентите са способни да препоръчат компетентни продавачи заради личния си опит.

5. Това е човека, който можете да питате за всичко-
Нормалната сватба има поне 22 различни продавача.
Към това добавете цялото сватбено парти и всичките гости. Това са много хора с въпроси. Наемайки агент просто можете да им кажете „Говорете със сватбения агент“!

4.Създава разписания-
Има толкова много събития, които водят към големия ви ден! Добавете към това многото неща, които стават по време на сватбата- кой може да следи всичко това? Сватбения агент може!

3. Справя се с бедствия-
Дали ни харесва или не, повечето големи събития включват бедствия.
Кой наистина иска да се оправя с това на сватбения си ден пекаря да не достави тортата? Никой! Сватбените агенти знаят как да се справят със всички непредвидени обстоятелства.

2.Дирижира събитията от вземането от дома  до края на приема-
Вие ли искате да сте отговорни за това да организирате срещите  или да си погрижите всичко да е наредено както трябва?
Ами това да се погрижите че гостите, които са си пийнали малко повечко са изпратени безопасно?
Сватбените агенти могат да дирижират всичко от началото  до края на приема, осигурявайки че всичко върви гладко и както трябва!

1. Минимизира стреса и максимизира забавата!-
Наемането на агент осигурява че ще имате безгрижен и свободен от стрес ден, позволявайки ви да се насладите на деня си като гостите си!

Ако все пак сте решили да спестите пари от сватбен агент може да намерите много красиви предложения за вашата сватба в charmybride.com – най- големият онлайн сватбен магазинИзточник: https://avenue-charmyrose.com/10-prichini-da-naemete-svatben-agent/

10
За да улесня всички бъдещи булки тук, съставих чек лист с нещата, които трябва да свършите и в каква последователност би било най-добре да го направите. На места измежду точките съм вмъкнала връзки към полезна информация и търговци, от които съм доволна. Знам колко хаотично може да бъде планирането на сватба. Дано чек листа ви е полезен. Желая ви най-прекрасния и незабравим сватбен ден!  :)

1. Изберете дата на сватбата

Вижте тук: Забранени дати за венчавка през 2017г.!

2. Изберете и ангажирайте ресторант

3. Запазете час в ритуална зала

Вижте тук: Ритуални зали

4. Запазете час в църква

Вижте тук:
Църковен брак и необходими документи и аксесоари

5. Изберете и поканете кумовете си

6. Направете си списък със всички гости, които ще поканите

7. Разгледайте за покани, поръчайте ги и ги раздайте минимум месец и половина преди сватбения ден

Вижте тук:
Дизайнерски сватбени покани
Сватбени покани тип папирус

8. Харесайте си красиви подаръчета за гости и ги поръчайте
Вижте тук: Уникални сватбени подаръчета за гости


9. Свържете се със семействата- братя, сестри, родители, както и с шаферите, приятелки на булката и уточнете облеклото.

10. Започнете да търсите рокля и костюм. Ако ще ги шиете, направете поръчката поне два месеца преди сватбения ден

11. Изберете аксесоарите, а именно:
чанта, обувки, воал или друг аксесоар за косата- за булката
- за младоженеца - обукви, колан, папионка/вратовръзка..


Вижте тук:
Официални чанти и аксесоари
Сватбени воали и цветя за коса
Тиари диадеми и гребени с кристали
Дизайнерски фиби, фуркети, шноли за коса

12. Разгледайте за брачни халки и поръчайте когато си харесате


13. Потърсете аксесоари и декорации- цветя, бутониери, булчински букети и букети за шаферките, украса за сватбата, за у дома, ресторанта..

Вижте тук:
Бутониери за Младоженеца и кума
Булчински букети с изкуствени цветя и кристали
Букети за шаферки и мини букети за хвърляне
Под наем за сватбения прием -декорации, съдове, ефекти

14. Харесайте си аксесоари за гражданския и църковния ритуал. чаши за гражданския ритуал и чаши за църквата, късметчета, кошничка, жартиер

Вижте тук:
Сватбени чаши и украса за тях
Сватбени късметчета
Кошнички за цветя и ориз
Сватбен жартиер
Как се носи сватбения жартиер

15. Изберете уникални бижута за сватбения си ден.

Вижте тук:
Дизайнерски сватбени бижута

16. Изберете си видео оператор и фотограф и се срещнете с тях

Препоръки:
http://www.alexander95studio.com/
Теодор Атанасов- Видео и фото услуги
17. Решете дали искате жива музика или DJ и ангажирайте озвучаване
Препоръка: Сватбен DJ Стоян Петров

18. Звъннете на фризьора си и уговорете час за пробна прическа и грим. Запишете и за сватбения ден.

19. Разгледайте и купете бельото за сватбения ден

Вижте тук:
Луксозно сватбено бельо

20. След като гостите ви потвърдят, че ще присъстват и знаете бройката им, харесайте си сватбена торта и я поръчайте


21. Изберете си автомобил за сватбения ден

22. Говорете с ресторанта, за да уточните менюто.

11
Аз пък бих препоръчала тези: https://svatbalux.com/pokana-za-mominsko-parti
Там можете да намерите уникално красиви идеи, които наистина си струват да бъдат видени  :)
Ето няколко примери:Страници: [1]
Онлайн магазин за бижута от естествени камъни