Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Kalinka894

Страници: [1]
1
За мен годежът е изключително прекасно нещо, както и подаряването на пръстен. Това кара мъжете да са романтични, а също така и да измислят различни и причудливи начини за предлагане на брак. Това на свой ред няма как да не те трогне.
Има и традиция, при която бабата или майката дава пръстен предаван от поколения на своя син за да може той да се сгоди с него, да предложи на любимата си. Тази традисия на мен лично много ми допада, защото по този начин се показва, както уважение към традицията, така и към пра дедите ни.
 
Когато последно помагах на свой приятел да уреди годеж и да избере пръстен попаднахме на Сомаха и на https://somaha.net/златна-бижутерия/златни-годежни-пръстени. Оказва се, че предложенията им са добре, за всеки, който така да кажем, го е закъсал  ::) а в същото време има и евтини варианти, за хората, които нямат възможности.

Искам да кажа последно, че и да нямате много пари, това не е проблем, защото момичетата харесват жеста, а не това дали е скъп диаманта или е изумруд или някакъв друг камък.

Успех :)

Страници: [1]
Онлайн магазин за бижута от естествени камъни