svatba-forum.com

начало => Тема на сватбата, цвят на празника и декорация => Темата е започната от: djmarti13 в Април 26, 2016, 08:09:59 pm

Титла: Направете сватбата си незабравима с дръвче на желанията
Публикувано от: djmarti13 в Април 26, 2016, 08:09:59 pm
Всички искаме нашата сватба да е уникална и да си я спомняме с усмивка.
Това да имате дръвче на желанията на вашата сватба е страхотен начин да направите сватбата си не само незабравима за вас и гостите ви, но и неземно красива.
В тази статия ще ви запознаем с това какво точно са дръвчетата на желанията, колко красиви могат да са и защо си струва да имате едно от тях на вашата сватба.
(https://i1.wp.com/avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2016/04/dyrvo-na-jelaniqta-svatba.gif?resize=360%2C504)

Какво представляват дръвчетата на желанията?


Дървото на желанията е стар холандски сватбен обичай, но и интересна алтернатива на традиционната книга за гости.

Вместо да ги вписват в книга, гостите могат да напишат пожеланията си на специални картички, които са съобразени със вашата сватбена тема и после да ги окачат на дървото. Ако ще си правите картичките сами се уверете, че са достатъчно големи и гостите ще могат спокойно да напишат пожеланията си.

Освен, че дървото играе ролята на книга за гости, то е и уникално допълнение към всяка сватба, защoто то може да се украсява с кристали, цветя, пеперудки, гирлянди, светлинки или нещо друго, което пасва на вашата цветова схема или сватбена тема. Само си представете стотина клончета, нежно украсени с цветя и осветени от меките пламъчета на свещи.

На маса се аранжира дървото с основната му украса, а до него се аранжират картичките за пожелания с избраната от вас форма или цвят и химикали. Ще видите как по време на приема, на дръвчето се окачват все повече и повече мили пожелания.

След сватбеното парти, те се събират и се прочитат, след което се аранжират в сватбения албум и се запазват като спомен. След време, когато отворите албума ще видите милите пожелания на всеки един от вашите гости и ще си спомняте за тях и за специалния си ден с усмивка. В крайна сметка, именно това прави една сватба наистина незабравима.
(https://i2.wp.com/avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2016/04/durvo-ziklama.gif?resize=360%2C504)

Тук можете да разгледате: дръвчета за пожелания (https://charmybride.com/za-svatbeniya-priem/svatbeni-dravcheta-za-pozhelaniya)

Източник: http://avenue-charmyrose.com/3779 (http://avenue-charmyrose.com/3779)