svatba-forum.com

начало => Поканите и списъка на гостите => Темата е започната от: djmarti13 в Април 13, 2014, 05:24:14 pm

Титла: Сватбените покани- началото на един празник
Публикувано от: djmarti13 в Април 13, 2014, 05:24:14 pm
 Защо сватбената покана (https://svatbalux.com/pokani-za-svatba-tip-papirus) е толкова важна и какво показва тя за празника?

(https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2014/04/pokana-s-plik-relef.gif)

На първо място сватбената покана издава нагласата на младоженците в какъв стил ще бъде техният специален ден- добре е ако подготвяте стилно сватбено тържество да покажете това с луксозни и стилни покани – в този случай ви пропоръчваме да се спрете на сватбени покани (https://svatbalux.com/dizaynerski-svatbeni-pokani) в кутии или дизайнерски сватбени покани- те са не само ефектни, а и показват специалното ви отношение към гостите, които вътрешно се подготвят за едно по-изискано и специално преживяване.

(https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2014/04/pokani-kutijka-mihaela-wasi.gif)
Сватбена покана с кутийка (https://charmybride.com/pokani-za-svatba/svatbeni-pokani-s-kutiyki) – Charmybride.


Каквато и покана да изберете не забравяйте да я комбинирате с подходящия за стила и шрифт и текст….Но темата за текстовете и стиловете на поканите е за следващата ни статия.

Може само да завършим,че нашият магазин ви предлага не само индивидуални поръчки на покани създадени специално за вас на изключително ниски цени и съобразени изцяло с вашия цвят и сватбена тема, а сме помислили за ниско- бюджетните сватби- за тях предлагаме само поканите , а текста вие лесно може да създадете и закрепите сами

Можете да намерите нашите покани или да се свържете с нас на http://charmybride.com/ (http://charmybride.com/) . Ще се радваме да обсъдим заедно вашите идеи и да направим точната покана за вас.