svatba-forum.com

начало => Тема на сватбата, цвят на празника и декорация => Темата е започната от: rosie1 в Ноември 03, 2012, 06:55:42 pm

Титла: Сватба в цвят – Жълто – Цвета на Слънцето
Публикувано от: rosie1 в Ноември 03, 2012, 06:55:42 pm
Сватба в цвят – Жълто – Цвета на Слънцето
Enchanted Rose – wedding agency
(https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2012/06/yellow.gif)
 
Според психолозите Жълтото е предпочитания цвят от откритите и жизнерадостни хора и аз много се надявам това да е факт,защото това ще означава,че в днешно време въпреки кризата преобладават искренните и усмихнати хора. Или поне,че само тези хора приемат риска да се омъжат .Защото все повече поръчки при нас са точно за жълто 
(https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2012/06/pokana-s-pera-slyn4ewo.gif)

 

 Жълтото е прекрасен цвят за сватбена тема – носи яркото весело излъчване на лятото, напомня за празничния повод , много добре с него се комбинират леки златисто оттенъци и не на последно място- оживява залата за вашият празник и я кара да заблести . С други думи – Жълтото е празник. 


(https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2012/06/svatba-citrin-podaryk.gif)Според вярванията жълтото носи здраве и изобилие ,което е добра орисия за началото на едно съвместно бъдеще.

От цветята освен много редките и уникално красиви жълти орхидеи и класическите жълти рози може да ви предложим настроението на минзухарите, декоративните слънчогледи , пролетните иглики нарциси и лалета , нежните латинки, жълтите  хризантеми и далии. Изобщо жълти цветя за вашия празник няма да е трудно да откриете във всеки един сезон.
(https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2012/06/yellow-bouquets.gif)

От полускъпоценните камъни жълти са някои видове карнеол  и разбира се цитрина – камъка символ на успеха и Слънцето. (https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2012/06/halka3121356.gif)

Жълтото има много оттенъци и е трудно да покажем всичките,но най- популярни са лимонено жълтото, което се комбинира прекрасно със зелено и сребристо  и слънчево жълтото,което пък хармонира с кафявата гама и златното
(https://avenue-charmyrose.com/wp-content/uploads/2012/06/decoraciq-dyrwo-zylto.gif)

На каквото и жълто да се спрете обаче можете да бъдете сигурни,че гостите ви ще са една идея по-усмихнати и купона ще е налице,защото този цвят тонизира и повишава настроението. За да подсилите ефекта на цвета ако ползвате машина за пушек може да добавите към нежната мъгла и цитрусов аромат и това ще направи дансинга много примамливо място.

Според Астролозите жълтото носи късмет на огнените Лъвове и Овни, тонизира Девите и подчертава открития характер на Стрелците.

 Освен това жълтото е цветя на неделята,така че ако сватбата ви е в този ден защо да не комбинирате положителното влияние на двете неща?
И ако вече обмисляте весел празник в жълто- разгледайте нашите предложения- може да намерите добра идея за своя специален ден.

Тук можете да разгледате уникални предложения за: сватба в жълто (https://charmybride.com/tsveta-na-vashata-svatba/svatba-v-zhalto-tsveta-na-slantseto)

Enchanted Rose – wedding agency