Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Автор Тема: Сватбена агенция "Романс"  (Прочетена 2658 пъти)

iren_romans

 • Сгодена
 • *
 • Публикации: 1
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Сватбена агенция "Романс"
« -: Декември 03, 2014, 11:58:18 am »
Като екип от професионалисти сватбената агенция поема ангажименти по всички детайли,свързани с организацията на Вашата сватба:
-избор и запазване на дата и час в ритуална зала,храм,ресторант,изнесен ритуал;
-предложения и дискусии относно доставчиците на услуги(видео,фото оператори,диджей);
-украса на масите на гостите (по Ваш избор,по снимка);предлагаме и безплатна украса на масите на гостите,която включва изкуствени цветя,камъчета,свещи;
-изработка и доставка на място на всички видове аксесоари за сватбеният ден,съобразени с темата на тържеството;
-изготвяне на сценарий по часове,репетиция;
-присъствие на сватбен агент по време на сватбеното тържество,които да се грижи за ритуалите и да предоставя необходимите аксесоари;
-настаняване и грижи за гостите.
-при ползване на услугите на агенцията,се се включва и ползването на  редица аксесоари,както и безплатни такива;
В наше лице може да разчитате не само на професионален сватбен агент и/или флорист,но също така и на координатор и организатор.Нашата цел е Вие и вашите близки да бъдете спокойни и в деня на Вашата сватба и да не бъдете ангажирани с нищо.
Изработката на подаръчета ,покани ,текстове за тях, и всички аксесоари за една сватба  трябва да са в един стил съобразен с темата на тържеството– изработваме Ви няколко варианта и Вие си избирате един.
За всякакви въпроси и консултации сме на Ваше разположение.

За контакти:
iren.romans@gmail.com

svatba-forum.com

Сватбена агенция "Романс"
« -: Декември 03, 2014, 11:58:18 am »

lenka_vasileva

 • Сгодена
 • *
 • Публикации: 1
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • Радияна Лайт- работилничка за изработване на карвинг свещи
Една прекрасна идея за вашата сватба: Използвайте този комплект ръчно изработени карвинг свещи в тържествен момент на създаване на новото семейство, майките на булката и младоженеца едновременно запалват с двете ритуални (тънки) свещи, голямата свещ, която се държи от двамата младоженци, предавайки топлината и благополучието от техните семейства на децата си.
 Чудесна декорация са и за масите на вашите гости, както и  за подаръци на всеки уважил сватбеното тържеството. Изработвам моделите по желание на клиента /цветове, размери, форми/. Цените са много изгодни! Свържете се с мен на тел. : 0889/ 27 44 82 или на фб страничката /Радияна Лайт/.
Изработвам ръчно карвинг свещи, които създават атмосфера, наситена с изящество и красота. Всеки важен празник е неизменно свързан с тайнствения пламък - сватбените ритуали, празничната украса за сватбата, както и възможност за уникални подаръци за гостите на сватбеното тържество. Свържете се с мен!

svatba-forum.com


 

Онлайн магазин за бижута от естествени камъни