Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Автор Тема: Какво да направите в сватбения си ден, за да имате щастлив брак  (Прочетена 1151 пъти)

djmarti13

  • Администратор
  • Бъдеща Булка
  • *****
  • Публикации: 37
  • Karma: +1/-0
    • Профил
Специално за вас подготвихме този забавен списък с неща ,за които в много страни по света се вярва, че може   да привлекат късмет в брака ви.


1. Ако на сватбения ден намерите паяк на роклята си, то тогава ще имате много късмет. Да, колкото и да е трудно за вярване, паяк би могъл да ви донесе щастие.

2. Булката задължително трябва да стъпи в църквата първо с дясния си крак. На лош късмет е да се стъпи първо с левия.

3. Ако искате да имате късмет през целия си съпружески живот с половинката си, то тогава можете да опитате да накарате котка да изяде нещо от лявата ви обувка точно една седмица преди сватбения ден.
Парченце риба ще свърши чудесна работа, но на вашето въображение оставяме как после ще заличите миризмата .

4. Ако венчалните ви халки са благословени от свещенник, те ще ви пазят от болести и лоша енергия. Обмислете идеята идеята и ако решите, че ви допада, занесете пръстените в църква.

5. За да си осигурите щастие през брака можете да си изберете пръстени с аквамарин или сапфир.

6. Вярва се, че във връзката на младоженците ще бъде водещ този, който първи направи някаква голяма покупка след сватбения ден. Така че дами, по-добре направете някоя сериозна покупка.

7. Добре е да се пришие паричка към жартиера на булката. Това се прави, за да може тя да има много късмет и пари по време на брака.8. Носенето на венец от цветя или гривна всъщност пази булката от лошо. Вярва се че всеки, който носи нещо кръгло е защитен от лоша енергия и зли духове.

9. Прието е, че трябва младоженеца да даде монетка на първия човек, който види на сватбения ден. По този начин той ще има късмет по време на целия брак. Уверете се, че знае за това още от момента, в който се събуди.

10. Сложете стръкче копър в сватбения букет, за да привлечете енергията на късмета към връзката си. Друго поверие е, че синя панделка или конец вързани към букета пазятИзточник: http://avenue-charmyrose.com/3777
« Последна редакция: Май 11, 2016, 05:00:15 pm от djmarti13 »


 

Онлайн магазин за бижута от естествени камъни