Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Автор Тема: Направете сватбата си незабравима с дръвче на желанията  (Прочетена 1690 пъти)

djmarti13

  • Администратор
  • Бъдеща Булка
  • *****
  • Публикации: 37
  • Karma: +1/-0
    • Профил
Всички искаме нашата сватба да е уникална и да си я спомняме с усмивка.
Това да имате дръвче на желанията на вашата сватба е страхотен начин да направите сватбата си не само незабравима за вас и гостите ви, но и неземно красива.
В тази статия ще ви запознаем с това какво точно са дръвчетата на желанията, колко красиви могат да са и защо си струва да имате едно от тях на вашата сватба.


Какво представляват дръвчетата на желанията?


Дървото на желанията е стар холандски сватбен обичай, но и интересна алтернатива на традиционната книга за гости.

Вместо да ги вписват в книга, гостите могат да напишат пожеланията си на специални картички, които са съобразени със вашата сватбена тема и после да ги окачат на дървото. Ако ще си правите картичките сами се уверете, че са достатъчно големи и гостите ще могат спокойно да напишат пожеланията си.

Освен, че дървото играе ролята на книга за гости, то е и уникално допълнение към всяка сватба, защoто то може да се украсява с кристали, цветя, пеперудки, гирлянди, светлинки или нещо друго, което пасва на вашата цветова схема или сватбена тема. Само си представете стотина клончета, нежно украсени с цветя и осветени от меките пламъчета на свещи.

На маса се аранжира дървото с основната му украса, а до него се аранжират картичките за пожелания с избраната от вас форма или цвят и химикали. Ще видите как по време на приема, на дръвчето се окачват все повече и повече мили пожелания.

След сватбеното парти, те се събират и се прочитат, след което се аранжират в сватбения албум и се запазват като спомен. След време, когато отворите албума ще видите милите пожелания на всеки един от вашите гости и ще си спомняте за тях и за специалния си ден с усмивка. В крайна сметка, именно това прави една сватба наистина незабравима.


Тук можете да разгледате: дръвчета за пожелания

Източник: http://avenue-charmyrose.com/3779
« Последна редакция: Февруари 04, 2017, 05:41:50 am от djmarti13 »


 

Онлайн магазин за бижута от естествени камъни