Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Автор Тема: Първият сватбен танц и историята зад него  (Прочетена 1095 пъти)

djmarti13

  • Администратор
  • Бъдеща Булка
  • *****
  • Публикации: 37
  • Karma: +1/-0
    • Профил
Всички сме чували за първия сватбен танц, но замисляли сте се някога от къде произхожда този обичай? Приготвихме тази статия специално за вас, за да ви разкажем историята на първия танц и как този стар обичай се е отразил на сегашните ни традиции.


Историята на първия танц
Още от времето на кралете и кралиците, първият танц е бил използван като начин да се постави началото на бал или друго официално събитие.Въпросното събитие е било водено от почетен гост- човек със много висок социален статус или благородник.

Първият танц като сватбен обичай

В наше време, първият танц е станал сватбен обичай, но за съжаление почти няма хора, които да могат да танцуват бални танци и затова повечето двойки просто се люлеят напред и назад по време на първия танц.
Добрата новина е, че все повече и повече младоженци се записват на курсове по  танци, за да се подготвят за сватбения ден.
Обмислете с партьора си идеята да се запишете на уроци по танци. Това умение ще ви е полезно не само на сватбения ден, а и след него, защото така ще можете да танцувате на най-различни места с музика на живо и даже чужди сватби.
След като усвоите основните стъпки на няколко различни стилове и се научите как да следвате ритъма ще можете да танцувате на всяко събитие, на което отидете

Чисто символично, първия танц е момента, в който булката и младоженеца се
приемат един друг за равни и започва техния нов живот заедно като едно цяло.
Независимо дали искате да започнете новия си живот заедно с романтичен Валс, Фокстрот, Суинг ,Танго или някоя съвременна музика едно нещо е сигурно- за първия танц са нужни умения,  и за огромна част от двойките, много кураж.

Източник: http://avenue-charmyrose.com/3786
« Последна редакция: Май 11, 2016, 05:03:36 pm от djmarti13 »

svatba-forum.com


 

Онлайн магазин за бижута от естествени камъни