Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Автор Тема: Сватбените покани- началото на един празник  (Прочетена 2521 пъти)

djmarti13

  • Администратор
  • Бъдеща Булка
  • *****
  • Публикации: 37
  • Karma: +1/-0
    • Профил
 Защо сватбената покана е толкова важна и какво показва тя за празника?На първо място сватбената покана издава нагласата на младоженците в какъв стил ще бъде техният специален ден- добре е ако подготвяте стилно сватбено тържество да покажете това с луксозни и стилни покани – в този случай ви пропоръчваме да се спрете на сватбени покани в кутии или дизайнерски сватбени покани- те са не само ефектни, а и показват специалното ви отношение към гостите, които вътрешно се подготвят за едно по-изискано и специално преживяване.


Сватбена покана с кутийка – Charmybride.


Каквато и покана да изберете не забравяйте да я комбинирате с подходящия за стила и шрифт и текст….Но темата за текстовете и стиловете на поканите е за следващата ни статия.

Може само да завършим,че нашият магазин ви предлага не само индивидуални поръчки на покани създадени специално за вас на изключително ниски цени и съобразени изцяло с вашия цвят и сватбена тема, а сме помислили за ниско- бюджетните сватби- за тях предлагаме само поканите , а текста вие лесно може да създадете и закрепите сами

Можете да намерите нашите покани или да се свържете с нас на http://charmybride.com/ . Ще се радваме да обсъдим заедно вашите идеи и да направим точната покана за вас.
« Последна редакция: Февруари 04, 2017, 02:28:41 pm от djmarti13 »

svatba-forum.com


 

Онлайн магазин за бижута от естествени камъни