Welcome, Гост!!
follow us on... Facebook twitter google youtube rss

Автор Тема: Сватба в цвят – Жълто – Цвета на Слънцето  (Прочетена 2952 пъти)

rosie1

  • Администратор
  • Сгодена
  • *****
  • Публикации: 10
  • Karma: +2/-0
    • Профил
Сватба в цвят – Жълто – Цвета на Слънцето
Enchanted Rose – wedding agency

 
Според психолозите Жълтото е предпочитания цвят от откритите и жизнерадостни хора и аз много се надявам това да е факт,защото това ще означава,че в днешно време въпреки кризата преобладават искренните и усмихнати хора. Или поне,че само тези хора приемат риска да се омъжат .Защото все повече поръчки при нас са точно за жълто 


 

 Жълтото е прекрасен цвят за сватбена тема – носи яркото весело излъчване на лятото, напомня за празничния повод , много добре с него се комбинират леки златисто оттенъци и не на последно място- оживява залата за вашият празник и я кара да заблести . С други думи – Жълтото е празник. 


Според вярванията жълтото носи здраве и изобилие ,което е добра орисия за началото на едно съвместно бъдеще.

От цветята освен много редките и уникално красиви жълти орхидеи и класическите жълти рози може да ви предложим настроението на минзухарите, декоративните слънчогледи , пролетните иглики нарциси и лалета , нежните латинки, жълтите  хризантеми и далии. Изобщо жълти цветя за вашия празник няма да е трудно да откриете във всеки един сезон.


От полускъпоценните камъни жълти са някои видове карнеол  и разбира се цитрина – камъка символ на успеха и Слънцето.

Жълтото има много оттенъци и е трудно да покажем всичките,но най- популярни са лимонено жълтото, което се комбинира прекрасно със зелено и сребристо  и слънчево жълтото,което пък хармонира с кафявата гама и златното


На каквото и жълто да се спрете обаче можете да бъдете сигурни,че гостите ви ще са една идея по-усмихнати и купона ще е налице,защото този цвят тонизира и повишава настроението. За да подсилите ефекта на цвета ако ползвате машина за пушек може да добавите към нежната мъгла и цитрусов аромат и това ще направи дансинга много примамливо място.

Според Астролозите жълтото носи късмет на огнените Лъвове и Овни, тонизира Девите и подчертава открития характер на Стрелците.

 Освен това жълтото е цветя на неделята,така че ако сватбата ви е в този ден защо да не комбинирате положителното влияние на двете неща?
И ако вече обмисляте весел празник в жълто- разгледайте нашите предложения- може да намерите добра идея за своя специален ден.

Тук можете да разгледате уникални предложения за: сватба в жълто

Enchanted Rose – wedding agency
« Последна редакция: Февруари 04, 2017, 04:17:48 pm от djmarti13 »

svatba-forum.com


 

Онлайн магазин за бижута от естествени камъни